Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Με την χρήση  Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, όπως και του Ηλεκτρονικού Πορτοφολιού Master Pass, της νέας υπηρεσίας της Master Card

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω  χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Alpha Bank.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα βήματα για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι:

ΒΗΜΑ 1: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.

ΒΗΜΑ 2: Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας:

ALPHA BANK

IBAN  Λογαριασμου: : GR0401404780478002002007952

Αρ.Λογαριασμου: 478002002007952

Δικαιούχος: HELLENIC MEDICAL ΜΟΝΟΠΡ. ΙΚΕ

ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση τη Hellenic Medical.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στη συνεργαζόμενη τράπεζα  (ALPHA BANK)              

ΒΗΜΑ 3: Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο med@hellenicmedical.gr. ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2310 910110.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.